Ga naar hoofdinhoud

Van de website van KSH Kidsclub de Bergingel: KSH Kidsclub de Bergsingel ligt in het Liskwartier nabij Bergpolder en Oude Noorden en biedt opvang aan kinderen van deze school en kinderen van andere basisscholen in Rotterdam Noord en Blijdorp. KSH Kidsclub de Bergsingel heeft de beschikking over verschillende groepsruimtes en een groot speellokaal. Deze vestiging heeft een capaciteit van 50 kindplaatsen. ‘s Ochtends kunnen kinderen bij ons lekker ontbijten en na school bieden wij elke dag leuke activiteiten en uitdagende workshops aan.

De Kidsclub is standaard open van 07.00 tot 19.00 uur en kent geen sluitingsdagen buiten de officiële feestdagen.

Ook tijdens de schoolvakanties is de Kidsclub uiteraard geopend en ondernemen wij met de kinderen verschillende uitstapjes, activiteiten en zorgen wij voor het ultieme vakantiegevoel.

Vaste BSO-groepen op leeftijd

Onze Kidsclub heeft 3 vaste groepen, die op leeftijd zijn ingedeeld. De kinderen starten de middag allemaal in hun vaste groep. Hier krijgen ze een hapje en een drankje aangeboden. Daarna bieden wij de kinderen leuke activiteiten aan en 1 keer per week kunnen de kinderen deelnemen aan een workshop.

Activiteiten en workshops

Gedurende de middag bieden we de kinderen begeleide activiteiten aan. Dit varieert van creatief, sport en spel en muziek tot dans en koken. Kinderen mogen altijd zelf kiezen of ze mee willen doen aan een activiteit. Ze kunnen in een van de groepsruimten ook lekker tekenen, bouwen, in de poppenhoek spelen of loungen. Wij organiseren regelmatig leuke cursussen en workshops, zoals ‘sieraden maken’, ‘theaterlessen’ en ‘koken met sterren’.

Contact-informatie:

KSH Kidsclub Bergsingel (BSO)

Bergsingel 132A, 3037 GM Rotterdam
T 010-4673823
Email: bergsingel@kinderservicehotels.nl

Back To Top