Skip to content

Kidsclub Juliana van Stolberg, voorheen Bergsingel vind je aan de rand van het Liskwartier, nabij de Bergpolder en het Oude Noorden.

In het schoolgebouw van de Juliana van Stolbergschool is de Kidsclub gevestigd. Bij Kidsclub JVS bieden we kinderen een scala aan activiteiten aan, passend bij hun leeftijd en interesse. Ze kunnen bij ons koken en sporten, er is gelegenheid voor dans en theater, voor handenarbeid of gewoon loungen. Voor oudere kinderen ontbreekt een aparte huiswerkruimte niet. Genoeg te beleven en te doen!

De Kidsclub is standaard open van 07.00 tot 19.00 uur en kent geen sluitingsdagen buiten de officiële feestdagen.

Ook tijdens de schoolvakanties is de Kidsclub uiteraard geopend en ondernemen wij met de kinderen verschillende uitstapjes, activiteiten en zorgen wij voor het ultieme vakantiegevoel.

Activiteiten en workshops

Gedurende de middag bieden we de kinderen begeleide activiteiten aan. Dit varieert van creatief, sport en spel en muziek tot dans en koken. Kinderen mogen altijd zelf kiezen of ze mee willen doen aan een activiteit. Ze kunnen in een van de groepsruimten ook lekker tekenen, bouwen, in de poppenhoek spelen of loungen. Wij organiseren regelmatig leuke cursussen en workshops, zoals ‘sieraden maken’, ‘theaterlessen’ en ‘koken met sterren’.

Contact-informatie:

Kidsclub Juliana van Stolberg
(010) 467 38 23
bergsingel@kinderservicehotels.nl
LRK: 318680701
GGD-rapportage

Rodenrijselaan 74
3037 XH Rotterdam

 

 

Back To Top