Skip to content

Verbouwing Rodenrijselaan – wij zijn bijna klaar!

De verbouwing van ons gebouw aan de Rodenrijselaan loopt op schema. Terwijl alle groepen tijdelijk in het gebouw aan de Bieslandstraat zitten, zijn er op de bovenverdieping op de Rodenrijselaan drie extra lokalen en twee extra toiletten gebouwd. De twee grote kantoren zijn opgesplitst in vier werk­ruimten. Alle ICT-structuur voor de nieuwe touchscreens (de opvolgers van de huidige digiborden in de lokalen) en wifi is aangelegd. De stukadoor, de schilder en de plafondbouwer gaan straks aan de slag, en als laatste komen boven nieuwe vloeren.

In de meivakantie zal de aannemer de begane grond van de Rodenrijselaan aan­pakken. In de lokalen worden de plafonds, de verlichting en de vloeren vernieuwd. Als de verbouwing afgerond is, hebben wij een tiptop, modern schoolgebouw, helemaal klaar voor onderwijs dat gericht is op 21st-century skills.

In de loop van juni vindt de verhuizing plaats van de hele school naar de Rodenrijselaan. Wij zijn ontzettend blij dat onze lang gekoesterde droom om met z’n allen in één gebouw te zitten nu eindelijk waarheid wordt.

Back To Top